За Контакт

+359 884 21 61 61

  • Начало
  • Политика за защита на лични данни

Политика за защита на лични данни

Политика за поверителност за онлайн магазин GDPR

Задължителна информация за правата на лицата по защита на личните данни

Обща информация

От 25 май 2018г. влиза в сила нов регламент за защита на личните данни (General Data Protection Regulation), приет от Европейския съюз. Регламентът има за цел да гарантира защитата на данните на физическите лица от всички държави членки на ЕС и да уеднакви регулациите за тяхната обработка.

Стоп-Шоп отговаря на всички изисквания на новата регулация, като събира единствено данни на лицата дотолкова, доколкото са необходими за предоставянето на услугата, и ги пази отговорно и законосъобразно.

Информация относно Администратора на лични данни

Наименование Стоп-Шоп
ЕИК/БУЛСТАТ :.............
Седалище и адрес на управление: 
E-mail: office@stopshop.bg
Телефон.: 0889383630

Информация относно компетентния надзорен орган

Наименование: Комисия за защита на личните данни

Седалище и адрес на управление: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2
Данни за кореспонденция: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2
Телефон:02 915 3 518
Email: kzld@government.bg, kzld@cpdp.bg
Уеб сайт: www.cpdp.bg

Основание за събиране и обработване на Вашите лични данни

  1. Стоп-Шоп събира и обработва Вашите лични данни само и единствено за да Ви изпрати оферта по предлаганите от нас услуги, като изрично получава Вашето съгласие.
  2. Стоп-Шоп спазва следните принципи
    • законосъобразност, добросъвестност и прозрачност.
    • ограничение на целите на обработване.
  3. Видове данни, които Стоп-Шоп събира
    • Ваши индивидуализиращи данни (име и фамилия, електронна поща, телефон)

Цел за която се събират данните: изпращане на оферта по предлаганите от нас услуги

  1. ТВОЯТА ФИРМА не събира и не обработва лични данни, които се отнасят за следното:
    • разкриват расов или етнически произход;
    • разкриват политически, религиозни или философски убеждения, или членство в синдикални организации;
    • генетични и биометрични данни, данни за здравословното състояние или данни за сексуалния живот или сексуалната ориентация.
  2. Срок на съхранение на личните Ви данни

    Стоп-Шоп съхранява Вашите лични данни 300 дни след изпращане на поръчката.

  3. Вашите права при събирането, обработването и съхранението на личните ви данни

Оттегляне на съгласието за обработване на личните Ви данни

Ако не желаете всички или част от Вашите лични данни да продължат да бъдат обработвани от Стоп-Шоп за конкретна или за всички цели на обработване, Вие можете по всяко време да оттеглите съгласието си за обработка чрез искане в свободен текст.

Право на достъп

Вие имате право да изискате и получите от Стоп-Шоп потвърждение дали се обработват лични данни, свързани с Вас.

Право на коригиране или попълване

Вие можете да коригирате или попълните неточните или непълните лични данни, свързани с Вас с отправяне на искане до Стоп-Шоп

Право на изтриване

Вие имате правото да поискате от Стоп-Шоп изтриване на свързаните с Вас лични данни, а Стоп-Шоп има задължението да ги изтрие без ненужно забавяне.

Право на ограничаване

Вие имате право да изискате от Стоп-Шоп да ограничи обработването на свързаните с Вас данни.

Право на преносимост

Вие можете да поискате от Стоп-Шоп директно да прехвърли Вашите лични данни към посочен от Вас администратор, когато това е технически осъществимо.

Право на възражение

Вие можете да възразите по всяко време срещу обработването на лични данни от Стоп-Шоп

Сравнение на продукти